Over

Workshops
& Opleiding

Maes Insights heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Wij geloven dat training echt aantrekkelijk moet zijn. Daarom hebben we training gecombineerd met entertainment om onze zeer effectieve, interactieve en pragmatische cursussen te maken. Al onze cursussen zijn bedoeld om u de kennis en vaardigheden te bieden die u nodig hebt voor uw dagelijkse werkzaamheden in de kunststofindustrie. We stemmen onze cursussen volledig af op de specifieke behoeften en werksituatie van de deelnemers.

Bekijk onze opleidingen

Injectie-, extrusie-, matrijzen- en kunststofcursussen

Onze trainers hebben een praktische achtergrond en zijn ervaren instructeurs in de kunststofindustrie.

Maes Insights-cursussen bieden u toegang tot de meest recente wetenschappelijke inzichten, geïllustreerd door hun praktische toepassingen. We geloven dat leren voor iedereen gemakkelijk kan zijn, zolang de behandelde onderwerpen zeer praktisch zijn en er een gevoel voor humor bij betrokken is.

Theorie wordt kort weergegeven, onmiddellijk gevolgd door de praktische betekenis ervan. We geven op een inventieve, intensieve en geanimeerde manier de mogelijkheid om de meest recente innovaties in uw dagelijkse werkzaamheden te implementeren.

Maes Insights Opleidingen:

  • zijn gebaseerd op uitgebreide ervaring in de kunststofindustriezijn
  • aangepast aan de dagelijkse situatie van de deelnemers
  • onthullen de nieuwste innovaties in de kunststofindustrie
  • bieden een realistische aanpak voor dagelijkse situaties en behoeften
  • zijn interactief, geanimeerd, pragmatisch en effectief

Spuitgieten

Praktische cursussen op alle niveaus, van basisterminologie tot de nieuwste ontwikkelingen, met wetenschappelijke benaderingen.

Bekijk de volledige opleiding

Extrusie

Van ontwerp tot probleemoplossing: praktische cursussen met extrusietechnieken van A tot Z.

Bekijk de volledige opleiding

Matrijzen

Alle ins en outs van dit cruciale onderdeel van de kunststofproductielijn.

Bekijk de volledige opleiding

Kunststoffen

Alles wat er te weten valt over kunststoffen: een breed scala aan materialen, toepassingen, eigenschappen en mogelijkheden.

Bekijk de volledige opleiding

Nautilus

De NAUTILUS-software is een malkwalificatiesoftware die is ontworpen om vormgevers te helpen bij het valideren en oplossen van problemen met het gietproces.

Bekijk de volledige opleiding

Scientific molding software

De Nautilus-procesvalidatiesoftware voor spuitgieten is 30 dagen beschikbaar als volledig functionele proefversie. Als u de software na die periode wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen. Download of vraag een offerte aan op de software met de onderstaande knoppen.

We hebben ook een snel overzicht gemaakt van de belangrijkste features en voordelen.

Meer leren

Scientific Molding Resources