Procesoptimalisatie op voorhand.

First-out-of-Tools

Door het eerste product dat uit het proces rolt te optimaliseren, kan een flinke efficiëntieslag worden behaald. Spuitgieten is een relatief simpel en makkelijk proces. Tegelijkertijd zijn er heel veel factoren die dat proces beïnvloeden. Bij veel bedrijven is wel 30 jaar aan praktische ervaring aan de machine opgebouwd. Toch is de FOT (First out of Tools) vaak nog niet optimaal. Het bijstellen van het proces en de benodigde kwaliteitscontroles zijn zeer tijdrovend.

Slimme software kan ervoor zorgen dat uw proef set up zich snel ontwikkelt tot een robuust spuitgiet proces. De combinatie van praktijkervaring, harde wetenschap en geavanceerde meettechnieken leidt tot optimale afstemming van alle proces parameters. Nog voor het eerste product uit de productielijn rolt! Nautilus Process Engineering Software brengt de toepassing van de laatste wetenschappelijke inzichten onder uw handbereik.

Voor elke sleutel variabele kan de optimale proces parameter worden bepaald. Dat resulteert in een versnelling van het ontwikkelproces en zeer betrouwbare productielijnen. De software rekent mee, maakt de invloed van de verschillende parameters inzichtelijk, ondersteunt het ontwikkelproces en faciliteert het vastleggen van procedures en andere voorschriften. Zo worden veelomvattende processen beheersbaar en geoptimaliseerd.

Een aantal voordelen van First out of Tools:

  • proces optimalisatie
  • kortere ontwikkeltijden
  • robuuste processen
  • betrouwbare productielijnen

Onze klanten

Over onze services

0031 73260 0010

info@maesinsights.nl

Contact Form