soepel van ontwerp naar realisatie

Matrijsbouwadvies

Maes Insights heeft diverse specialisten op het gebied van matrijs- en spuitgiettechnologie in huis en kan daardoor het gehele ontwikkelproces tot en met industrialisatie snel en soepel laten verlopen. Wij kennen de weg in de kunststofindustrie van Nederland en Europa en werken met wereldspelers. We brengen in kaart wat voor uw organisatie de optimale koers is. De kosten van het uiteindelijke product wegen daarbij zwaar mee om u te verzekeren van een sterke concurrrentiepositie.

We produceren in principe niet zelf, maar werken met matrijzenmakers en producenten waar een langdurige samenwerkingsrelatie mee is opgebouwd, zowel in Europa als in Azië. Deze ervaren gereedschapsmakerijen construeren de matrijzen op aanwijzing van onze eigen matrijsengineers. De matrijzen worden volgens kwaliteitsnormering vervaardigd en geleverd. Bij aanvang van een project maken we duidelijke afspraken over onder andere de opbouw, materialen en shotgarantie van de matrijs. Indien nodig kunnen we de matrijzen naar Nederland exporteren om ze onder te brengen bij onze partners of uw eigen productiefaciliteit. Er kan ook gewerkt worden met uw eigen vaste toeleveranciers.

Ook wanneer u zelf matrijzen in uw beheer heeft kan Maes Insights u ondersteunen en als professionele spreekbuis functioneren. We kunnen reparaties en onderhoud van bestaande matrijzen regelen en coördineren. We kunnen het opzetten van matrijsconstructies begeleiden in overleg met de betreffende gereedschapsmakers. We kennen de mogelijkheden en behoeften van de markt en zijn u graag met die kennis en ervaring van dienst.

Een aantal voordelen van Maes Insight matrijsbouwadvies:

  • maatwerk: wij leveren geen standaarddiensten maar de ondersteuning waar u om vraagt
  • up-to-date kennis van de mogelijkheden van de markt
  • minimalisatie integrale kostprijs
  • meer kans op commercieel succes

Our clients

About our services

0031 73260 0010

info@maesinsights.nl

Contact Form