Over

Training
& Software

Maes Insights biedt training, lesmateriaal en software op alle gebieden van wetenschappelijk vormen. We richten ons op het verbeteren van uw OEE, de effectiviteit van uw productieprocessen, enzovoort. Klik hieronder om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een specifieke oplossing voor uw bedrijf.

Kostenbesparende tools

Betrouwbare processen, hogere opbrengsten, minder afval, snellere productontwikkeling, minder procesveranderingen, minder interventies, kortere doorlooptijden, superieure kwaliteit met wetenschappelijke vormoplossingen.

Hoog ondersteuningsniveau

We helpen uw proces van ontwerp tot realisatie te beheersen, versnellen en optimaliseren, om de integrale kostprijs te minimaliseren en uw kansen op commercieel succes te vergroten.

Uitstekende leermethode

Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring op maat van de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Reageert op de behoeften van bedrijven. Interactief, toepasbaar en effectief.

Nautilus

Software

Nautilus Process Engineering Software brengt de toepassing van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van vormgeving binnen handbereik.

Zowel het ontwerp als de ontwikkeling van productieprocessen kunnen naar een hoger niveau worden getild, wat resulteert in zeer betrouwbare productielijnen.

Scientific molding software

De Nautilus-procesvalidatiesoftware voor spuitgieten is 30 dagen beschikbaar als volledig functionele proefversie. Als u de software na die periode wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen. Download of vraag een offerte aan op de software met de onderstaande knoppen.

We hebben ook een snel overzicht gemaakt van de belangrijkste features en benefits.

Bekijk onze opleidingen

Scientific Molding Processing

Maes Insights biedt verschillende seminars, variërend van materiaalselectie, onderdeelontwerp, wetenschappelijke vorming tot analyse van plastische fouten. Deze cursussen worden aangeboden als openbare seminars of kunnen als interne seminars worden aangevraagd. Seminars kunnen worden aangepast volgens de specifieke verzoeken van individuele bedrijven. Hierna volgt een lijst en een korte syllabus van de seminars.

Opleiding spuitgieten

Praktische cursussen op alle niveaus, van basisterminologie tot de nieuwste ontwikkelingen, met wetenschappelijke benaderingen.

Bekijk de complete opleiding

Opleiding Extruderen

Van ontwerp tot probleemoplossing: praktische cursussen met extrusietechnieken van A tot Z.

Bekijk de complete opleiding

Opleiding Matrijzen

Alle ins en outs van dit cruciale onderdeel van de kunststofproductielijn.

Bekijk de complete opleiding

Opleiding Kunststoffen

Alles wat er te weten valt over kunststoffen: een breed scala aan materialen, toepassingen, eigenschappen en mogelijkheden.

Bekijk de complete opleiding

Nautilus

De NAUTILUS-software is een malkwalificatiesoftware die is ontworpen om vormgevers te helpen bij het valideren en oplossen van problemen met het gietproces.

Bekijk de complete opleiding

Onze eindeloos groeiende

Scientific Molding Artikelen