Skip to main content

Nautilus

Software

Kostenbesparende tools

Betrouwbare processen, hogere opbrengsten, minder afval, snellere productontwikkeling, minder procesveranderingen, minder interventies, kortere doorlooptijden, superieure kwaliteit met scientific molding solutions.

Hoog ondersteuningsniveau

We helpen uw proces van ontwerp tot realisatie te beheersen, versnellen en optimaliseren, om de integrale kostprijs te minimaliseren en uw kansen op commercieel succes te vergroten.

Uitstekende leermethode

Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring in spuitgieten. Op maat gemaakt voor de dagelijkse werkzaamheden van de gebruiker. Reageert op de behoeften van bedrijven. Interactief, toepasbaar en effectief.

Procesvalidatiesoftware voor spuitgieten

Scientific molding software

De Nautilus-procesvalidatiesoftware voor spuitgieten is 30 dagen beschikbaar als volledig functionele proefversie. Als u de software na die periode wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen. Download of vraag een offerte aan op de software met de onderstaande knoppen.

We hebben ook een snel overzicht gemaakt van de belangrijkste functionaliteiten en voordelen.

Scientific Molding Processing

Bekijk onze opleidingen

Maes Insights biedt verschillende seminars, variƫrend van materiaalselectie, onderdeelontwerp, wetenschappelijke vorming tot analyse van plastische fouten. Deze cursussen worden aangeboden als openbare seminars of kunnen als interne seminars worden aangevraagd. Seminars kunnen worden aangepast volgens de specifieke verzoeken van individuele bedrijven. Hierna volgt een lijst en een korte syllabus van de seminars.

Spuitgieten

Extrusie

Matrijzen

Kunststoffen

Nautilus

Wilt u uw spuitgietproces optimaal inrichten en 30% of meer besparen?

Laat uw gegevens achter, zodat we u meer informatie geven of een kennismaking inplannen.


    • Heel veel branchekennis
    • Groot relatienetwerk
    • Uw spuitgietmakelaar
    • Hoog ondersteuningsniveaus
    • Kwaliteit opleiding niveau hoog