Skip to main content

Investeringen met resultaten van hoge kwaliteit

Geautomatiseerde assemblage

Als u een groot aantal geassembleerde producten nodig heeft, kan het een goede optie zijn om een ​​geautomatiseerd assemblageproces te maken dat geen menselijke betrokkenheid vereist. Automatisering is een optie die zichzelf in de loop van de tijd terugbetaalt en waarde toevoegt via machine-interactie. Automatisering kan gedeeltelijke verplaatsing tussen werkstations, bevestiging, lassen en kitting omvatten.

Halfautomatische montage

Als u geen groot volume of product heeft, of een minimale hoeveelheid menselijk werk nodig heeft om te concurreren, kan een semi-automatisch assemblageproces de juiste keuze zijn. Halfautomatisch kan een balans bieden tussen workflow met een lager volume en kosteneffecten op het eindproduct.

Handmatige montage

Sommige producten vereisen mogelijk slechts een klein volume op een specifieke frequentie, of hebben ingewikkelde details die niet met een eenvoudige machine kunnen worden gedaan. In die gevallen hebben we technici van wereldklasse die uw product handmatig volgens uw exacte specificaties kunnen assembleren. Deze methode biedt goedkope investeringen met resultaten van hoge kwaliteit.

Wilt u uw spuitgietproces optimaal inrichten en 30% of meer besparen?

Laat uw gegevens achter, zodat we u meer informatie geven of een kennismaking inplannen.


    • Heel veel branchekennis
    • Groot relatienetwerk
    • Uw spuitgietmakelaar
    • Hoog ondersteuningsniveaus
    • Kwaliteit opleiding niveau hoog