Skip to main content

Bekijk hier de demo

In de demo-walktrough hieronder tonen we alle hoofdfuncties in de Nautilus. Neem contact met ons op voor een volledige beoordeling of offerte van de software. U kunt ook de 30-daagse proefversie van de software downloaden.

Offerte aanvragen

Betrouwbare processen

U kunt een OEE-systeem op één machine of proces gaan gebruiken en de implementatie ervan blijven uitbreiden totdat het in meerdere productie-installaties wordt gebruikt. Deze schaalbaarheid betekent dat het een zeer veelzijdig systeem wordt dat kan worden aangepast aan elk bedrijf, ongeacht de grootte.

Offerte aanvragen

Hogere opbrengsten

Bedrijven investeren veel in machines en moeten in de kortst mogelijke tijd het maximale rendement op hun investering behalen. Het doel van OEE is precies om maximale productiviteit van deze processen en het OEE rendement op investering te verkrijgen, omdat de implementatie ervan hoog is. Bovendien is de terugverdientijd snel.

Offerte aanvragen

Minder afval

De kosten van defecte producten zijn bij bedrijven over de hele wereld een van de grootste oorzaken van economisch verlies. Door OEE en technologie te combineren, krijgen we effectievere traceerbaarheidssystemen, waardoor we de oorzaak van een achteruitgang in kwaliteit kunnen vinden. Minimaliseer herhaling en defecte producten zijn de sleutel en dit levert enorme kostenbesparingen op.

Offerte aanvragen

Snellere productontwikkeling

Het is essentieel om productieverliezen te verminderen en een groter concurrentievermogen te bereiken. Als een productielijn bijvoorbeeld 100 stuks per uur kan maken, maar er slechts 60 produceert, geeft de OEE aan waarom die lijn faalt, waardoor de concurrentiepositie van het bedrijf wordt verbeterd.

Offerte aanvragen

Minder proceswijzigingen

Het gebruik van betrouwbare realtime-informatie betekent dat fabriekspersoneel zich bewust kan zijn van hoe ze echt werken, waardoor onmiddellijke verbeteracties op alle niveaus kunnen worden geactiveerd. OEE geeft informatie over de gedetailleerde oorsprong van productieverliezen, en dit is het uitgangspunt voor het verbeteren van de productiviteit van fabrieken.

Offerte aanvragen

Minder interventies

Kennis van de werkelijke prestaties van de machine gaat hand in hand met weten of de machine goed werkt, of dat er problemen zijn die kunnen leiden tot toekomstige reparatie. Het hebben van een OEE-systeem dat kan anticiperen op deze gebeurtenissen (analyse van onverwachte uitschakelingen, lagere snelheden, enz.) Betekent een grote besparing in zowel preventief onderhoud van machines, als in de hoge kosten die samenhangen met het uitvallen van de machine zelf.

Offerte aanvragen

Kortere doorlooptijden

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een OEE-systeem is dat de prestaties van machines vanaf het moment van implementatie snel toenemen. De toepassing is perfect geschikt om zowel de maximale prestaties van de nieuwe apparatuur van de productielijn te verkrijgen als om deze te implementeren op andere machines die al werken.

Offerte aanvragen

Onderbouwde verandering in processen

Alleen wat wordt gemeten kan worden beheerd en verbeterd. Het is heel belangrijk om te weten of een productieproces efficiënt of inefficiënt is en hoe we het kunnen optimaliseren. Met de OEE kan de efficiëntie worden gekwantificeerd en kan de feitelijke werking van de productieprocessen worden blootgelegd. Deze informatie is cruciaal omdat u hiermee passende maatregelen kunt nemen om verbetering te verkrijgen. Op zijn beurt is de OEE een standaard meetinstrument dat wereldwijd wordt gebruikt en waarvan de groei exponentieel is.

Offerte aanvragen

Wilt u uw spuitgietproces optimaal inrichten en 30% of meer besparen?

Laat uw gegevens achter, zodat we u meer informatie geven of een kennismaking inplannen.


    • Heel veel branchekennis
    • Groot relatienetwerk
    • Uw spuitgietmakelaar
    • Hoog ondersteuningsniveaus
    • Kwaliteit opleiding niveau hoog