8 redenen waarom u onze software zou moeten proberen

VERBETER UW OEE

reliable_processes_color
Betrouwbare processen
U kunt een OEE-systeem op één machine of proces gaan gebruiken en de implementatie ervan blijven uitbreiden totdat het in meerdere productie-installaties wordt gebruikt. Deze schaalbaarheid betekent dat het een zeer veelzijdig systeem wordt dat kan worden aangepast aan elk bedrijf, ongeacht de grootte.
higher_yields_color
Hogere opbrengsten
Bedrijven investeren veel in machines en moeten in de kortst mogelijke tijd het maximale rendement op hun investering behalen. Het doel van OEE is precies om maximale productiviteit van deze processen en het OEE rendement op investering te verkrijgen, omdat de implementatie ervan hoog is. Bovendien is de terugverdientijd snel.
less_waste_color
Minder afval
De kosten van defecte producten zijn bij bedrijven over de hele wereld een van de grootste oorzaken van economisch verlies. Door OEE en technologie te combineren, krijgen we effectievere traceerbaarheidssystemen, waardoor we de oorzaak van een achteruitgang in kwaliteit kunnen vinden. Minimaliseer herhaling en defecte producten zijn de sleutel en dit levert enorme kostenbesparingen op.
faster_product_development_color
Snellere productontwikkeling
Het is essentieel om productieverliezen te verminderen en een groter concurrentievermogen te bereiken. Als een productielijn bijvoorbeeld 100 stuks per uur kan maken, maar er slechts 60 produceert, geeft de OEE aan waarom die lijn faalt, waardoor de concurrentiepositie van het bedrijf wordt verbeterd.
fewer_process_changes_color
Minder proceswijzigingen
Het gebruik van betrouwbare realtime-informatie betekent dat fabriekspersoneel zich bewust kan zijn van hoe ze echt werken, waardoor onmiddellijke verbeteracties op alle niveaus kunnen worden geactiveerd. OEE geeft informatie over de gedetailleerde oorsprong van productieverliezen, en dit is het uitgangspunt voor het verbeteren van de productiviteit van fabrieken.
fewer_interventions_color
Minder interventies
Kennis van de werkelijke prestaties van de machine gaat hand in hand met weten of de machine goed werkt, of dat er problemen zijn die kunnen leiden tot toekomstige reparatie. Het hebben van een OEE-systeem dat kan anticiperen op deze gebeurtenissen (analyse van onverwachte uitschakelingen, lagere snelheden, enz.) Betekent een grote besparing in zowel preventief onderhoud van machines, als in de hoge kosten die samenhangen met het uitvallen van de machine zelf.
shorter_lead_times_color
Kortere doorlooptijden
Een van de grootste voordelen van het gebruik van een OEE-systeem is dat de prestaties van machines vanaf het moment van implementatie snel toenemen. De toepassing is perfect geschikt om zowel de maximale prestaties van de nieuwe apparatuur van de productielijn te verkrijgen als om deze te implementeren op andere machines die al werken.
substantiated_change_in_process_color
Onderbouwde verandering in processen
Alleen wat wordt gemeten kan worden beheerd en verbeterd. Het is heel belangrijk om te weten of een productieproces efficiënt of inefficiënt is en hoe we het kunnen optimaliseren. Met de OEE kan de efficiëntie worden gekwantificeerd en kan de feitelijke werking van de productieprocessen worden blootgelegd. Deze informatie is cruciaal omdat u hiermee passende maatregelen kunt nemen om verbetering te verkrijgen. Op zijn beurt is de OEE een standaard meetinstrument dat wereldwijd wordt gebruikt en waarvan de groei exponentieel is.