Hoge kwaliteit tegen een lage integrale kostprijs.

Inkoopbegeleiding

Maes Insights weet de weg in de kunststofindustrie van Europa en werkt met wereldspelers. Als onafhankelijke partner brengt Maes Insights in kaart wat voor uw organisatie binnen de kunststofwereld de optimale weg is. Doorgaans laat Maes Insights de kosten van het uiteindelijke product zwaar meewegen om u te verzekeren van een zo sterk mogelijke concurrentiepositie.

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van matrijzen, grondstoffen of apparatuur en kunnen u vervolgens begeleiden bij het productieproces. Op basis van onze kennis en ervaring én uw specifieke doelstellingen kunnen we nieuwe leveranciers voor u selecteren. Wij begeleiden en coördineren matrijsbouw bij externe gereedschapmakers, veelal internationaal. We toetsen de produceerbaarheid en optimaliseren de ontwerpen van productontwikkelaars. We initiëren en begeleiden proefproducties in overleg met het projectteam en productie. We rapporteren de resultaten zodanig dat u gefundeerde besluiten kunt nemen.

Maes Insights is in staat de industrialisatie internationaal op locatie te managen en te optimaliseren. We maken gebruik van tools als DfSS, procesgevoeligheidsonderzoek / capability studies (Cp en Cpk studies) en matrijspaspoorten. We beschikken over state of the art kennis van kunststoftechnologie en kennen de praktijk van binnen- en buitenland. Wij gaan voor kunststof!

Een aantal voordelen van Maes Insight inkoopbegeleiding:

  • maatwerk: wij leveren geen standaarddiensten maar de ondersteuning waar u om vraagt
  • up-to-date kennis van de mogelijkheden van de markt
  • minimalisatie integrale kostprijs
  • meer kans op commercieel succes

Onze klanten

Over onze services

0031 73260 0010

info@maesinsights.nl

Contact Form