Uw bedrijfsprocessen functioneel in beeld.

Spoorboekje medewerkers

Een spoorboekje maakt inzichtelijk hoe de sporen lopen. Het is wel zo handig om te weten hoe laat welke trein bij welk station aankomt. Zo is het ook uiterst functioneel om in beeld te hebben waar wanneer welke medewerker welke taken uitvoert. In de eerste plaats om te waarborgen dat de boel niet ontspoort. Daarnaast biedt zo’n spoorboekje de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Maes Insights brengt middels een spoorboekje uw bedrijfsprocessen functioneel in beeld. Het spoorboekje geeft de loop van elke medewerker weer. Per minuut analyseren we welke taken worden uitgevoerd, gekoppeld aan de tijd. In eerste instantie op papier en daarna in Excel, zodat tijdsbestedingen per type taak kunnen worden gekwantificeerd. Dat schept soms een onthutsend maar in ieder geval een verhelderend beeld.

Iedere medewerker heeft z’n sterke punten. Door de gekwantificeerde gegevens met elkaar te vergelijken blijkt op welke punten de medewerkers van elkaar kunnen leren. De resultaten van deze analyse presenteren we in een Powerpoint aan de medewerkers, waarna we met elkaar in gesprek gaan om vast te stellen waar in het werkproces verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Op simpele wijze kan zo een flinke procesoptimalisatie worden behaald.

Resultaten van spoorboekje medewerkers:

  • efficiëntere werkprocessen
  • individuele ontplooiing
  • sterkere teams
  • tijdsduurverkorting

Onze klanten

Over onze services

0031 73260 0010

info@maesinsights.nl

Contact Form